Language

در ولایات هلمند و زابل از قاچاق صدها رأس گوسفند به پاکستان جلوگیری شد

[restrict paid="true"]

قلات/ لشکرگاه (پژواک، ۱۱ جوزا ۱۴۰‍۱): در ولایات زابل و هلمند از قاچاق ۹۳۳ رأس گوسفند به پاکستان جلوگیری شد و در پیوند به این قضیه، ۱۴ تن نیز بازداشت گردیده‌اند.

یارمحمد معصوم، سخنگوی لوای دوم پیادۀ خیبر در زابل به آژانس خبری پژواک گفت، منسوبین امنیتی کندک اول این لوا در حالی که مصروف گزمه بودند، در ساحۀ «تورو کوڅو» رشیدقلعه در مربوطات ولسوالی شملزوی این ولایت، از قاچاق ۷۵۰ رأس گوسفند به پاکستان جلوگیری کردند.

او افزود، در پیوند به این قاچاق، هشت تن بازداشت شده‌اند؛ آن‌ها می­خواستند که از طریق راه خامه و پیاده این گوسفندان را به آن سوی خط فرضی دیورند انتقال دهند.

وی می­گوید، بازجویی از افراد بازداشت شده آغاز گردیده و تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.

ازسوی دیگر، در ولسوالی گرمسیر ولایت هلمند نیز از قاچاق ۱۸۳ رأس گوسفند به پاکستان جلوگیری شده و در پیوند به آن، ۶ تن بازداشت شده اند.

حافظ راشد رئیس اطلاعات و فرهنگ ولایت هلمند به آژآنس خبری پژواک گفت، روز گذشته در ساحۀ صفار ولسوالی گرمسیر این ولایت یک موتر لاری حامل  ۱۸۳ رأس گوسفند را شناسایی و متوقف کرده و در پیوند به این قضیه،  ۶ تن نیز بازداشت شده اند.

او افزود، این افراد می­خواستند، گوسفندان را به پاکستان قاچاق کنند که از سوی افراد امنیتی بازداشت شدند و اکنون تحت بازجویی قرار دارند.

قابل یادآوری است که در این اواخر قاچاق مواشی، گندم و سلاح به کشور پاکستان افزایش یافته که بارها از قاچاق آن در ولایات مختلف کشور جلوگیری به عمل آمده و در پیوند به آن، ده­ها تن نیز بازداشت شده اند.

[/restrict]