Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

امریکا حملات اخیر در کابل را محکوم کرد

کابل (پژواک، ۱۸ اسد ۱۴۰۱): سفارت امریکا برای افغانستان که در حال حاضر از قطر فعالیت می‌کند، حملات اخیر در جریان مراسم عاشورا در کابل را محکوم کرده و گفته است، افغانها باید بتوانند که عبادت را در فضای امن انجام دهند.

جُمعۀ گذشته و روز شنبۀ هفتۀ جاری در مناطق سرکاریز و پل‌سوختۀ شهر کابل انفجارات صورت گرفت که به اساس معلومات مقامات امنیتی، در هر دو رویداد ۱۰ تن کشته و حدود ۴۰ تن دیگر زخمی شدند.

به اساس گزارشات، مسؤولیت هر دو رویداد را گروه داعش بر عهده گرفته است.

همچنان به تاریخ ۱۲ اسد نیز شماری از افراد مسلح در مربوطات ساحۀ کارته سخی داخل یک منزل شده بودند، مسوولین گفتند، پس از آن بر این خانه عملیات را آنجام دادند که افراد مسلح بر آنان شلیک کردند، بعداً قوماندانی امنیۀ کابل گفت که این عملیات با کشته شدن چهار فرد مسلح پایان یافت و همچنان دراین عملیات دو پولیس به شمول یک زن جان های خود را از دست دادند و چهار تن دیگر زخمی شدند.

اما روز گذشته ادارۀ معاونیت سازمان ملل‌متحد (یوناما) در افغانستان، حملات اخیر را که در نتیجۀ آن ۱۲۰ کشته و زخمی شده اند، نکوهش می‌کند.

سفارت امریکا برای افغانستان که اکنون از قطر فعالیت می‌کند، در صفحۀ تویتر خود نگاشته است، حملات در روز‌های عاشورا در کابل که در آن ساحات هزاره و شیعه نشین هدف قرار گرفته بود و داعش ادعا نموده که این حملات را آنها انجام داده است، نکوهش می‌کند.

سفارت امریکا با خانواده‌های قربانیان رویداد یادشده ضمن ابراز همدردی نگاشته که افغانها باید در فضای امن عبادت خود را انجام دهند.

روز گذشته دهم محرم الحرام (عاشورا) در کابل و شماری از ولایت‌‌های کشور با اشتراک مقامات افغان، صدها عالم دینی و مردم تجلیل شد.

روز گذشته از رویداد امنیتی گزارش داده نشده است.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر