شهر هرات (پژواک، ۲۲ حوت ۱۴۰۱): باشندهگان ولسوالی چشت شریف ولایت هرات از نبود سرکهای معیاری در این ولسوالی شکایت داشته و از ادارۀ محلی این ولایت میخواهند تا جهت فراهمسازی تسهیلات برای باشندهگان این ولسوالی دست به کار شوند.
ولسوالی متذکره با داشتن ۱۷۰ کیلومتر فاصله از مرکز شهر، در شرق ولایت هرات قرار دارد که دارای هشت معدن نیز می باشد.
باشندهگان ولسوالی چشت شریف اسفالت این سرک را بزرگترین خواست خود عنوان کرده میگویند که امارت اسلامی در این زمینه توجۀ جدی کند.
محمدمعروف یکی از رانندهگان موترهای مسافربری مسیر شهر هرات – چشت شریف در صحبت با پژواک میگوید، از ساعت ۸:۰۰ صبح که از شهر حرکت کرده تا ۴:۰۰ بعد از ظهر یعنی حدود نُه ساعت مسیر را الی ولسوالی پیمودهاست.
به گفتۀ او، اگر سرک اسفالت شود در کمترین زمان و بدون عوارض و حادثه به مقصد میرسد.
وی خاطرنشان کرد که در حال حاضر از شدت خرابی سرک چندین بار در مسیر راه مسافرین از موتر پایین میشوند و خستگیشان را رفع میکنند.
خیرالله یک تن از باشندهگان مرکز ولسوالی چشت نیز در صحبت با پژواک ضمن تایید گفتههای محمدمعروف میگوید که خرابی سرک در ولسوالیشان سبب شدهاست تا کمتر افراد به شهر بروند.
او که در بازار چشت دکان دارد میگوید که تا مجبور نشود به دنبال سودا هم به شهر نمیرود .
از سوییهم، به گفتۀ محمد ناصر باشندۀ دیگر این ولسوالی، بیشتر اوقات مریضان عاجل تا انتقال به شهر از شدت خرابی سرک جان میدهند.
موصوف تصریح کرد که بارها شنیده و یا هم شاهد بوده که مریضان تا رسیدن به مرکز شهر در داخل در مسیر راه جان باختهاند.
ناصر علاوه میکند که در چشت خدمات صحی و امکانات طبی نیز اندک است و مردم این ولسوالی به شهر مراجعه میکنند.
در همین حال، مولوی شمسالحق حماس، قوماندان امنیۀ ولسوالی چشت شریف بیان میدارد که بزرگترین آرزوی مردم چشت، اسفالت شدن سرک این ولسوالی است .
وی ابراز امیدواری میکند که مسؤولین امارت اسلامی در مرکز کشور به این خواستۀ باشندهگان این ولسوالی توجۀ جدی کنند.
با این حال، مولوی محمدادریس، رئیس فواید عامۀ ولایت هرات میگوید که این اداره در حال حاضر پلان قیرریزی سرک ولسوالیهای کشک کهنه و گلران را رویدست دارد و اما اگر بودجه در دست آنان قرار داده شود سرک ولسوالی چشت را هم در پلان امسال خود جابجا خواهند کرد.
وی میافزاید، در تفاهم با حکومت مرکزی هر شرکت که روی معادن این ولسوالی و یا معدن سرب غور سرمایهگذاری کند، در قدم نخست باید در بخش اسفالت این سرک با آنان همکاری شوند.
قابل یادآوری است که بند سلما یکی از بزرگترین سدهای آبی در حوزۀ غرب کشور است و معدن بزرگ و مشهور سنگ مرمر در ولسوالی چشت این ولایت موقعیت دارد.
باشندهگان این ولسوالی از سالها در انتظار قیر شدن سرک شان بودهاند که این آرزویشان تا حال به واقعیت مبدل نشدهاست.
GET IN TOUCH
NEWSLETTER
SUGGEST A STORY
PAJHWOK MOBILE APP