Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

وزارت امور داخله: نزدیک به ۲۲۰۰ جریب کشتزارهای کوکنار در نُه ولایت تخریب شده‌است

کابل (پژواک، ۲۴ ثور ۱۴۰۲): وزارت امور داخله می‌گوید، ۲۱۸۳ جریب زمین را در نُه ولایت کشور از وجود کوکنار پاکسازی کرده‌است.

عبدالنافع تکور، سخنگوی وزارت امور داخله در صفحۀ تویترش نگاشته‌است که ۷۷۷ جريب زمین در فارياب، ۵۲۰ جریب در بدخشان ۴۰۰ جريب در پکتیا، ۲۹۲ جريب در ننگرهار، ۱۲۷ جریب در تخار، ۳۸ جریب در کنر، ۱۳ جریب در بغلان، ۱۱ در بلخ و ۵ جریب زمین در ولایت غور از کشت کوکنار پاکسازی شده‌است.

این وزارت روز گذشته گفته‌ بود که حدود  ۶۰۰ جریب زمین در نُه ولایت (تخار، کنر، ننگرهار، بغلان، هرات، فاریاب، غور، کاپیسا و لغمان) از کشت کوکنار پاکسازی شده‌است.

حکومت سرپرست افغانستان در ماه حمل سال گذشته بر اساس یک فرمان، کشت، انتقال، خرید و فروش و استفادۀ هر نوع مواد مخدر را منع قرار داد، اما گزارش‌ها نشان می‌دهد که امسال نیز در برخی مناطق کشور کوکنار کشت شده‌است و مقام‌ها از پاکسازی هزاران جریب زمین از کشت کوکناز خبر می‌دهند.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر