Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

احتمال بارنده‌گی شدید همراه با رعد و برق و سیلاب‌ در ۱۷ ولایت کشور

کابل (پژواک، ۱۵ سرطان ۱۴۰۲): ادارۀ هواشناسی از احتمال بارنده‌گی شدید همراه با رعد و برق، باد نسبتاً شدید و سیلاب‌های آنی در ۱۷ ولایت کشور طی دو روز آینده خبر می‌دهد.

این اداره در خبرنامه‌یی گفته‌است که به تاریخ ۱۶ و ۱۷ سرطان احتمال بارنده‌گی شدید همراه با رعد و برق، باد نسبتاً شدید با گرد و خاک و سیلاب‌های آنی در ولایت‌های بدخشان، نورستان، کنر، لغمان، ننگرهار، کابل، لوگر، پکتیا، خوست، پکتیکا، غزنی، زابل، بامیان، میدان‌وردک، پروان، کاپیسا و پنجشیر وجود دارد.

به گفتۀ منبع، مقدار بارنده‌گی در نقاط مختلف بین ۱۵ الی ۴۰ ملی متر پیش‌بینی می‌گردد.

در ادامۀ این خبرنامه آمده‌است، در ولایت‌های شمال‌غربی، غربی و جنوب‌غربی کشور احتمال بادهای نسبتاً شدید همراه با گرد و خاک به‌وقوع خواهد پیوست که سرعت آن بین ۲۰ الی ۷۰ کیلومتر در ساعت پیش‌بینی شده‌است.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر