Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

یک گروۀ هشت نفری به اتهام سرقت موبایل‌ها در شهر کابل بازداشت شده‌است

کابل (پژواک، ۵ اسد ۱۴۰۲): وزارت امور داخله می‌گوید که یک گروۀ هشت نفری به اتهام سرقت موبایل‌ها بازداشت شده‌است.

مفتی عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت امور داخله در صفحۀ تویترش نگاشته‌است که پولیس حوزۀ دوم امنیتی شهر کابل یک گروۀ هشت نفری سارقین حرفه‌یی را بازداشت کرده‌است.

همچنان، مولوی عبدالقیوم بدری آمر جنایی حوزۀ دوم امنیتی کابل در یک ویدیو گفته‌است: «این گروه یک باند مشهور بود، این هشت نفر تلیفون‌ها را از مردم در ساحات ده افغانان، سینمای پامیر، چوک و شهرنو به سرقت می‌بردند که در نتیجۀ یک عملیات ویژۀ نیرو‌های امنیتی بازداشت شدند.»

در این ویدیو یک ‌تن خود را قسیم معرفی می‌کند و می‌گوید: «در حوزه‌های اول و دوم از مردم تیلیفون‌های آیفون را دزدیدیم، ۳۵ آیفون را به سرقت بردیم، در حوزۀ دوم دستگیر شدیم؛ از امارت اسلامی می‌خواهیم که ما را عفو کند، دیگر این کار را تکرار نمی‌‌کنیم، از گناه خود توبه می‌کنیم.»

همچنان، یکی دیگر که خود را محمدحسن معرفی می‌کند می‌گوید، در ساحات ده افغانان، سینمای پامیر و چوک تلیفون‌ها را به سرقت می‌برد، از این کار خود پشیمان است و از امارت اسلامی می‌خواهد که آزادش کند.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر