کابل (پژواک، ۲۹ اسد ۱۴۰۲): تعداد دنبالگران (فالوورز) صفحۀ تویتر آژانس خبری پژواک به یک میلیون تن رسید و فالوورز صفحۀ فیسبوک آن از دو نیم میلیون تن گذشتهاست.
پژواک معتبر، مستقل و بزرگترین آژانس در افغانستان است که دفتر مرکزی آن در کابل موقعیت دارد و با داشتن شبکۀ گسترده خبرنگاران در هر گوشۀ کشور خبرها، گزارشهای فیچری و تحلیلی و مصاحبهها را به زبانهای پشتو، دری و انگلیسی منتشر میکند.
پژواک علاوه بر تهیۀ تصاویر و کلیپهای صوتی و تصویری به آژانسها، تلویزیونها و رادیوهای بینالمللی، برنامههای دیداری – مانند میزهای گرد، مصاحبههای اختصاصی، معرفی مناطق تاریخی و فرهنگ کشور را – نیز ارایه میکند و از طریق برنامۀ «صدای مردم» نظرات و درخواستهای مردم را نیز با مسؤولین در میان میگذارد.
دانش کروخیل، رئیس آژانس خبری پژواک از علاقهمندان پژواک بخاطر حمایت شان از آژانس خود (پژواک) سپاسگذاری میکند و در نتیجۀ همین حمایتها تعداد فالوورز صفحۀ تویتر به یک میلیون تن رسید.
وی میگوید: «ما به مردم خود یک بار دیگر وعده میسپاریم که تصویر واقعی از حوادث و کشور خود را ارایه میدهیم و صدای مردم رنجدیدۀ خود را به امانتداری کامل تا مقامها و جهانیان خواهیم رساند.»
اظهارات منابع مختلف در بارۀ پژواک
حجتالله مجددی، رئیس اتحادیۀ ژورنالیستان آزاد افغانستان میگوید، آژانس خبری پژواک از ابتدا با داشتن یک تیم متعهد به کار خود آغاز کرد و تلاش کرده تا کارهای خود را بهگونۀ مسلکی به پیش ببرد.
مجددی میگوید که پژواک یک منبع مؤثق برای رسانههای داخلی و خارجی میباشد، بیطرفانه به کار خود ادامه دادهاست و این بیطرفی باعث شده که اکنون نیز مانند گذشته به کارهای خود ادامه دهد.
ذبیحالله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی میگوید، پژواک را به عنوان یک رسانۀ موثق و معتبر در افغانستان میشناسد.
وی میگوید: «چقدر زمانی که از فعالیتاش گذشتهاست، در اکثریت بخشها معیارهای خبری و اصول خبرگزاری را در نظر گرفتهاست، امیدواریم که پس از این نیز پژواک اعتبار خود را به خوبی حفظ بکند، به عنوان یک منبع خبری مؤثق کشور نقش خود را ادا کند، از زحمات و تلاشهای همکاران آن قدردانی میکنیم و از خداوند توفیق بیشتر برای آنان خواهانیم که بهگونۀ درست و بهتر به عنوان یک رسانۀ آزاد، بیطرف، موثق و معتبر افغانی تبارز کند و موقف خود را بیشتر بالا ببرد.»
عبدالغیور وزیری، رئیس کلید گروپ نیز میگوید، پژواک یکی از معتبرترین آژانسهای خبری کشور است که بیشتر مسلکی، بیطرف و متعهد به منافع ملی میباشد و همواره تلاش ورزیده که خبرها و اطلاعات را بهموقع به مردم برساند.
وی گفت: «به باور من، پژواک با وجود اینکه با فراز و نشیبهای زیادی مواجه شدهاست، اما در هر شرایطی به بینندهگان خود متعهد بوده و اطلاعات را به آنان رساندهاست، پس از تحول سیاسی در سال ۲۰۲۱ بسیاری از رسانهها به دلایل مختلف بسته شد، اما پژواک همچنان در جای خود باقی ماندهاست و مصمم به اطلاعرسانی به مردم خود میباشد.»
وی میافزاید که مردم پژواک را به عنوان یک رسانۀ متعهد و معتبر میشناسند و به خبرهای آن اعتماد دارند.
ضیاءالحق امرخیل، رئیس اتحادیۀ ثبات ملی و والی پیشین ننگرهار نیز میگوید، پژواک یکی از رسانههای مؤثق و معتبر در افغانستان بهشمار میرود و در جامعۀ افغانی از اعتماد ویژۀ برخودار میباشد.
وی میافزاید: «پژواک در مناطق مختلف افغانستان بیننده و خواننده دارد، اکنون که زمان صفحات اجتماعی است، بنابراین پژواک در صفحات اجتماعی نیز فالوورز زیادی دارد؛ به خصوص در تویتر، که فالوورز تویتر آن به یک میلیون نفر رسیدهاست، من از صمیم قلب برای آنان تبریک میگویم و امیدوارم که صدای افغانها را بیشتر به گوش جهانیان و مقامات برساند، همین رسانههاست که ملت و نظامها را با هم نزدیک میسازد.»
فضلالربی لبیب ۲۵ ساله، یکی از دنبالگران (فالوورز) صفحۀ تویتر آژانس خبری پژواک میگوید، پژواک یکی از رسانههایی است که از گذشتهها آن را دنبال میکند.
وی افزود: «اینکه تعداد فالوورز و علاقهمندان پژواک روز به روز افزایش مییابد و اکنون فالوورز تویتر آن تا یک میلیون نفر میرسد، به این معناست که پژواک در قلب مردم جا دارد.»
وی میگوید، وقتی میخواهد در مورد یک حادثه معلومات مؤثق را بدست بیاورد، تویتر پژواک و یا صفحات دیگر آن را تعقیب میکند؛ چون به پژواک اعتماد زیادی دارد.
بازدیدها: 32
تماس با ما
خبرنامه
ارسال گزارش
اپلیکیشن موبایل پژواک