Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

کوریای جنوبی چهار میلیون دالر به افغانستان کمک کرد

کابل (پژواک، ۸ حوت ۱۴۰۲): سازمان جهانی غذا می‌گوید که کوریای جنوبی چهار میلیون دالر به افغانستان کمک بشردوستانه کرده‌است.

سازمان جهانی غذا روز گذشته با نشر خبرنامه‌یی گفته که این کمک را وزارت امور خارجۀ کوریای جنوبی برای تأمین غذا و حمایت‌های غذایی اضطراری برای نجات جان افراد و جلوگیری از قحطی در افغانستان انجام داده‌است.

هسیائو وی لی، مدیر سازمان جهانی غذا در افغانستان گفته‌است که کمک‌ها همیشه برای دستیابی به آسیب‌پذیرترین افراد در سراسر افغانستان برای نجات جان و حمایت از معیشت آن‌ها بسیار مهم بوده‌است.

در همین حال، این نهاد اضافه کرده که در سال گذشتۀ میلادی دست‌کم ۱۹ میلیون تن را در افغانستان حمایت کرده‌است.

این در حالی است که روز گذشته برنامۀ جهانی غذا گفت که برای کمک‌های غذایی و اجرای برنامه‌هایش در افغانستان برای شش ماه آینده به ۷۶۰ میلیون دالر نیاز فوری دارد.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر