زبان

آیا حساب کاربری در سایت پژواک ندارید؟

برای اشتراک اینجا کلیک کنید.

«برای بهبود هرچه بیشتر کیفیت تدریس در مکاتب خصوصی تلاش می‌شود»

«برای بهبود هرچه بیشتر کیفیت تدریس در مکاتب خصوصی تلاش می‌شود»

author avatar
24 Aug 2024 - 14:34
«برای بهبود هرچه بیشتر کیفیت تدریس در مکاتب خصوصی تلاش می‌شود»
author avatar
24 Aug 2024 - 14:34

کابل (پژواک، ۳ سنبله ۱۴۰۳): برخی منابع از بلند رفتن سطح کیفیت تدریس در مکاتب خصوصی سخن زده می‌گویند که طی سال روان نزدیک به ۱۸۰ مکتب خصوصی در سطح کشور جدیداً تاسیس شده‌است.

وزارت معارف کشور می‌گوید، ۳۶۵۰ مکتب خصوصی در سراسر کشور فعالیت دارد که از این میان ۱۳۵۰ آن در شهر کابل می‌باشد.

قاری منصوراحمد، سخنگوی وزارت معارف با بیان مطلب فوق به آژانس خبری پژواک گفت که از شروع سال روان تاکنون ۱۷۸ مکتب خصوصی جدید در سراسر کشور تاسیس شده که از این میان ۸۵ باب آن در کابل می‌باشد.

به نقل از منبع، در سال ١٤٠٢هجری شمسی ٢١٠ مکتب خصوصی در سراسر کشور تأسیس شده بود.

با این حال، انجنیر اسلام‌الدین یارمل، رئیس اتحادیۀ مکاتب خصوصی شهر کابل به آژانس خبری پژواک گفت که کیفیت تدریس در مکاتب خصوصی روز به روز بهتر شده می‌رود؛ چنانچه که در میان ده بهترین امتحان کانکور امسال شاگردان مکاتب خصوصی نیز وجود داشتند.

وی با تاکید اضافه کرد، تلاش صورت می‌گیرد که در مکاتب خصوصی صنوف معیاری ایجاد شود و کیفیت تدریس سال به سال بهتر شده برود.

موصوف علاوه کرد: «وزیر معارف، معین تضمین کیفیت وزارت معارف … همیشه ما را تشویق کرده‌اند و می‌گویند که ما از شما حمایت می‌کنیم.»

او از رهبری وزارت معارف تقاضا کرد که به حمایت‌های شان از مکاتب خصوصی ادامه دهد.

همچنان، ذبیح‌الله محمودی مؤسس «لیسۀ خصوصی بهبود» در شهر کابل گفت، در حال حاضر در این لیسه که از تاسیس آن یک سال سپری می‌شود، ۳۰۰ شاگرد در دوره‌های لیسه و ابتدائیه تحت آموزش قرار دارند.

وی در مورد فیس شاگردان گفت: «بخاطری که شرایط اقتصادی مردم فرق می‌کند، حد اوسط ما یک هزار افغانی فیس می‌گیریم، ولی بعضی فامیل‌ها وجود دارد که توانایی از این را هم ندارند و کمتر از این می‌پردازند … برای آن‌ها تخفیف داده می‌شود.»

او در ادامه می‌گوید، از برخی شاگردانی که توانایی پرداخت ۱۰۰۰ افغانی فیس را ندارند، حدود ۸۰۰ افغانی اخذ می‌کنند.

با این حال، ابراهیم ۹ ساله متعلم صنف چهارم مکتب خصوصی بهبود، از کیفیت تدریس در این مکتب خرسند است و می‌گوید: «بیشتر به مضامین قرآن‌کریم، تاریخ، انگلیسی و جغرافیه علاقمند هستم.»

همچنان، مسلمه یک تن دیگر از شاگردان این مکتب گفت: «ده ساله هستم، صنف چهارم هستم، به درس‌هایم زیاد علاقه دارم، استادهای ما بسیار خوب برای ما درس می‌دهند و ما خوب یاد می‌گیرم.»

از سویی‌هم، خدیجه دلیلی باشندۀ کوتۀ‌سنگی شهر کابل می‌گوید: «دو برادرم در این‌جا [مکتب خصوصی بهبود] درس می‌خوانند، یک‌هزار فیس می‌دهیم، استادان شان بسیار لایق و با تجربه هستند، فضای آرام و صنف‌های مجهز دارند.»

همچنان موصوف گفت، یکی از نکات مثبت دیگر این مکتب این است که شاگردان ماهی یک بار به سیر علمی برده می‌شوند که این امر در قسمت بلند رفتن سطح دانش آنان بسیار مفید واقع می‌شود.

بازدیدها: 6

موضوعات مرتبط

تماس با ما

ارسال گزارش

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

اپلیکیشن موبایل پژواک

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر