Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

کار حفاری ۱۸ چاه جدید استخراجی در حوزۀ نفتی آمو دریا آغاز شد

سرپل (پژواک،۲۷عقرب ۱۴۰۳): مسؤولین می‌گویند که کار حفاری ۱۸ حلقۀ چاه جدید استخراجی در حوزۀ نفتی آمو دریا آغاز شده‌است.

امرالدین علی‌زی، مسؤول روابط عامۀ شرکت «آف‌چین» می‌گوید که از میان این چاه‌ها  یازده  حلقه در بلاک زمردسای جوزجان، هفت حلقۀ دیگر در بلاک‌های قشقری و آق‌دریای سرپل حفر می‌شود.

وی علاوه کرد که حفاری چاه‌های جدید در جریان سال ۲۰۲۵ میلادی تکمیل و میزان استخراج نفت به طور قابل توجه افزایش خواهد یافت.

او گفت که سروی‌ها برای شناسایی منابع جدید نفتی نیز آغاز شده‌ که  شامل سروی ۱۱۶۰ کیلومتر مربع از مناطق ولایات سرپل، جوزجان و فاریاب می‌باشد.

علی‌زی همچنان گفت که در حال حاضر ۱۵۰۰ تن در شرکت آف‌چین مصروف کار هستند.

از سوی دیگر، ملامحمد یونس الفت، نمایندۀ مقام ولایت سرپل در امور حوزۀ نفتی آمو دریا می‌گوید که مسوولین محلی تمام تدابیر امنیتی و سایر ضروریات را جهت کار بهتر شرکت آف‌چین در نظر گرفته‌است.

او اضافه کرد که افزایش استخراج نفت از این حوزه  باعث افزایش عواید ملی می‌شود و از سوی دیگر در تقویت حکومت و بهبود زنده‌گی مردم نیز مؤثر واقع خواهد شد.

موصوف تصریح کرد:«با شرکت افچین ارتباط تنگاتنگ داریم و با هم برای موفقیت کار می‌کنیم.»

براساس معلومات مسؤولین، در حال حاضر ۲۳ حلقه چاه استخراجی نفت در حوزۀ نفتی آمو دریا فعال و استخراج از آن جریان دارد.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر