ترینکوت (پژواک، ۲۹ عقرب ۱۴۰۳): شماری از باشندهگان ارزگان خواستار بازسازی سرکها، پلها و پلچکهای تخریبشده در پی سیلابها در مناطق شان هستند.
شماری از باشندهگان ارزگان میگویند، سال گذشته در پی سیلابها و بارانهای شدید تعداد زیادی از پروژههای عامالمنفعه (شاهراهها، سرکها، پلها و پلچکها) تخریب گردیده که تا کنون بازسازی نگردیدهاست.
آنان میگویند، حکومت باید قبل از فرا رسیدن زمستان کار بازسازی این پروژهها را آغاز کند.
محمد نسیم، باشندۀ قریۀ پوپلزی ولسوالی چوری گفت، سال گذشته در منطقۀ شان یک پل بزرگ که علاوه بر ولسوالیهای چوری و گیزاب، ولایت دایکندی را نیز با ترینکوت، مرکز این ولایت وصل میسازد، در پی سیلابها به شدت آسیب دیده که تا کنون بازسازی نگردیدهاست.
به گفتۀ موصوف، در آن زمان مسؤولین وعده سپرده بودند که این پل را بازسازی میکنند، اما میافزاید که تا کنون کسی در این زمینه اقدام نکردهاست.
وی افزود: «زمستان دیگر نیز فرارسید، اما تا کنون این پل بازسازی نشدهاست.»
در عین حال، بریالی باشندۀ دیگر ولسوالی دهراوود میگوید، شاهراهی که از ترینکوت، مرکز این ولایت به ولسوالی یاده شده امتداد یافته، در زمستان گذشته به دلیل سیلابها تخریب گردیده که تا کنون بازسازی نگردیدهاست.
وی گفت: «با گذشت نزدیک به ده ماه تا هنوز هم موانع موجود در مسیر راه پابرجاست.»
همچنان، باشندهگان شهر ترینکوت نیز از مشکلات مشابه یادآوری نموده و خواستار توجۀ جدی مسؤولین به حل آن هستند.
غلاماسحاق، باشندۀ منطقۀ خانقۀ شهر ترینکوت میگوید، تنها پُلها، شاهراهها و پلچکها نیست که به ترمیم و بازسازی نیاز دارد، بلکه هزاران جریب زمینهای زراعتی که سال گذشته به دلیل آب تخریب شده بود، تاکنون برای حفاظت آن اقدامی صورت نگرفتهاست.
در عین حال، مسؤولین محلی این ولایت نیز نگرانیهای مردم را تایید میکنند و میافزایند که این مشکلات را با مرکز در میان گذاشتهاند.
مولوی آدمجان نعمانی، رئیس فواید عامۀ این ولایت گفت، برخی پُلها و شاهراهها در مرکز و ولسوالیها وجود دارد که به بازسازی نیاز دارد.
وی افزود: «ریاست ما از آغاز سال تا کنون چندین بار از وزارت خود خواستار بودجه برای بازسازی پروژههای عامالمنفعه شدهاست.»
نعمانی میافزاید، باز هم تلاش میکند که برای ترمیم و بازسازی این پروژههای تخریب شده بودجه را دریافت و کار آن را آغاز کنند.
تلاش کردیم تا در مورد بازسازی پلچکها، پُلها و سربندهای تخریب شده و محفوظ ساختن زمینهای زراعتی نظر ریاستهای انکشاف دهات و زراعت را نیز با خود داشته باشیم، اما پاسخی را دریافت نکردیم.
براساس معلومات مسؤولین، سال گذشته به دلیل بارندهگیها و سیلابها چهار پُل بزرگ، ۳۲ پلچک و ۵۱ سربند آب در این ولایت تخریب شده و همچنان ۱۳ هزار جریب زمین که بخش زیادی آن زراعتی بود، نیز آسیب دیدهاست.
بازدیدها: 0
GET IN TOUCH
NEWSLETTER
SUGGEST A STORY
PAJHWOK MOBILE APP