Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

دبلیواف‌پی: ممکن خدمات کمک‌رسانی ما از طریق هوا در افغانستان متوقف شود

کابل (پژواک، ۷ ثور ۱۴۰۴): برنامۀ جهانی غذا (دبلیواف‌پی) می‌گوید که ممکن خدمات کمک‌رسانی این برنامه از طریق هوا در افغانستان به دلیل کمبود شدید بودجه متوقف شود.

برنامۀ جهانی غذا امروز در صفحۀ اکس خود نگاشته‌است، وقتی سرک‌ها مسدود می‌شد، انتقال کمک‌ها از طریق هوا صورت می‌گرفت و امدادگران به سخت‌ترین نقاط و مناطق افغانستان دسترسی داشتند.

منبع افزوده‌است، اکنون اما پروازهای کمک‌‌رسانی ممکن به دلیل کمبود شدید بودجه متوقف گردد.

برنامۀ جهانی غذا نگاشته‌است، آنان برای ادامۀ پروازها در سال ۲۰۲۵ به ۱۰،۵ میلیون دالر بودجۀ به‌گونۀ فوری نیاز دارد.

همچنان، دبلیواف‌پی سه روز قبل هم گفته بود که تا پایان سال جاری برای حمایت از بازگشت مهاجرین از پاکستان به افغانستان به ۲۵ میلیون دالر نیاز دارد.

این در حالی است که به‌تاریخ ۱۸ ماه حمل گذشته دفتر هیأت معاونت سازمان ملل (یوناما) از نهادها و کشورهای کمک‌رسان جهان خواسته‌ بود تا به کمک‌های حیاتی خود به افغانستان ادامه دهد و افزوده بود که در سال جاری در افغانستان ۲۲،۹ میلیون تن نیاز به کمک‌های اضطراری دارد.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر