Language

جاری‌شدن سیلاب‌ها در بدخشان تلفات جانی و خسارات مالی وارد کرده‌است
آرشیف

فیض‌آباد (پژواک، ۲۲ جوزا ۱۴۰۴): ریاست آماده‌گی مبارزه با حوادث طبیعی بدخشان می‌گوید، در پی جاری‌شدن سیلاب‌ها در برخی از ولسوالی‌های این ولایت یک تن جان باخته و تعدادی از منازل مسکونی، زمین‌های زراعتی و باغ‌ها تخریب شده‌است.

مولوی محمداکرم اکبری، رئیس آماده‌گی مبارزه با حوادث طبیعی ولایت بدخشان به آژانس خبری پژواک گفت که از عصر دیروز (چهارشنبه،‌  ۲۱ جوزا) سیلاب‌ها در ولسوالی‌های راغستان، خاش، جرم و تشکان این ولایت سرازیر شد.

موصوف می‌گوید که شام دیروز در ولسوالی راغستان سیلاب‌‌های شدید جاری شد که در نتیجۀ آن تعدادی از منازل مسکونی، زمین‌های زراعتی و باغ‌ها در قریهٔ «خاشپی» این ولسوالی تخریب و یک‌ تن جان باخته‌است.

به گفتۀ اکبری، در قریهٔ «ده‌پاره» ولسوالی خاش نیز سیلاب‌‌ها سرازیر شده که در نتیجهٔ آن چندین منزل مسکونی تخریب،‌ و راه‌های مواصلاتی این ولسوالی با ولسوالی خاش مسدود گردیده‌است.

منبع خاطرنشان کرد که در ولسوالی تشکان این ولایت نیز سیلاب جاری شده و خسارات مالی برجا گذاشته‌است.

اکبری می‌گوید که آمار تلفات و خسارات دقیق نیست، ‌بررسی‌های آنان ادامه دارد و پس از تکمیل بررسی‌های شان جزییات را با رسانه‌ها شریک خواهند کرد.

Related Topics