Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

بهای مواد نفتی و برخی مواد خوراکی در شهر کابل کاهش یافته‌است

کابل (پژواک، ۲۱ سرطان ۱۴۰۴): امروز نسبت به هفت روز قبل در شهر کابل قیمت مواد نفتی، آرد، بوره و روغن کاهش یافته‌است.

يک تن از کارکنان تانک تيل احمدیار در شهر کابل به آژانس خبری پژواک گفت امروز نسبت به هفت روز قبل، قیمت یک لیتر پترول از ۶۴ به ۶۰ افغانی و یک لیتر تیل دیزل از ۶۷ به ۶۲ افغانی کاهش یافته‌است.

به گفتۀ موصوف، به دلیل ارزان شدن نرخ‌های جهانی، قیمت این مواد در بازارهای شهر کابل نیز کاهش پیدا کرده‌است.

با این حال، محمدجان امین یک تن از دکانداران در دهن باغ شهر کابل می‌گوید که امروز نسبت به هفت روز قبل یک کیلوگرام گاز مایع از ۵۰ به ۴۷ افغانی کاهش یافته‌است.

به گفتۀ منبع، به علت پایین آمدن نرخ‌های جهانی، قیمت گاز مایع در بازارهای شهر کابل نیز کاهش یافته‌است.

مواد خوراکی

زمری صافی، رئيس اتحادیۀ تاجران مواد خوراکه در شهر کابل گفت که امروز نسبت به هفت روز قبل قیمت فروش عمدۀ ۴۹ کیلوگرام آرد قزاقی از ۱۴۵۰ به ۱۴۰۰ افغانی، ۴۹ کيلوگرام بورۀ هندی از ۲۵۵۰ به ۲۵۰۰ افغانی و ۱۶ لیتر روغن مالیزیایی از ۱۷۰۰ به ۱۶۵۰ افغانی کاهش یافته‌است.

به گفتۀ وی، به دلیل افزایش واردات این مواد خوراکی و ارزان شدن روغن در مالیزیا و روسیه قیمت‌های آن در بازارهای شهر کابل نیز کاهش پیدا کرده‌است.

اما موصوف می‌گوید که امروز چون هفتۀ گذشته، قیمت فروش عمدۀ ۲۴ کیلوگرام برنج سیلۀ اول پاکستانی۲۶۰۰ افغانی، یک کيلوگرام چاى سياه افريقايى ۴۰۰ افغانى و یک کیلوگرام چای سبز اندونیزیایی ۳۵۰ افغانی می‌باشد.

قيمت فروش پرچون بعضى مواد با قیمت فروش عمدۀ آن در برخى موارد تفاوت اندک، اما در برخی موارد تفاوت زياد دارد.

حامد صوفى‌زاده، از پرچون‌فروشان مواد خوراکه در شهر کابل گفت که امروز قیمت فروش پرچون ٤٩ کيلوگرام آرد قزاقى ۱۴۵۰ افغانی، ۲۴ کيلوگرام برنج سيلۀ اول پاکستانى۲۶۵۰ افغانى، ٤٩ کيلوگرام بورۀ هندی ۲۵۵۰ افغانى، ۱۶ لیتر روغن مالیزیایی ۱۷۰۰ افغانى، يک کيلوگرام چاى سبز اندونيزيايى ۴۰۰ افغانى و یک کیلوگرام چای سیاه افریقایی ۴۵۰ افغانى مى‌باشد.

قیمت طلا

محمدفواد، مالک یکی از زرگرى‌ها در شهر کابل گفت که امروز چون شنبهٔ گذشته، قیمت یک گرام طلای عربى عيار ۷۵۰ را ۶۰۰۰ افغانی و یک گرام طلاى روسی عيار ٥٨٥ را ۴۷۰۰ افغانی می‌فروشد.

به گفتۀ طلافروشان، تغییر قیمت طلا در بازارهای شهر کابل ارتباط با تغییر قیمت آن در بازارهای جهانی دارد.

نرخ اسعار

حاجى محمدحسين، مالک یکی از صرافی‌های سرای شهزادۀ شهر کابل گفت که امروز ارزش خريد يک دالر امريکايی ۶۹ اعشاریه ۱۰ افغانی می‌باشد و هزار کلدار پاکستانی به ۲۳۵ افغانی تبادله می‌شود.

این در حالی است که به‌‌تاریخ ۱۴ سرطان سال روان ارزش خريد يک دالر امریکایی ۶۹ اعشاریه ۳۰ افغانی بود و هزار کلدار پاکستانی به ۲۳۵ افغانى تبادله می‌شد.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر