Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

منابع امنیتی: آتش‌سوزی در زابل سه میلیون افغانی خسارت وارد کرده‌است

کابل (پژواک، ۱۷ اسد ۱۴۰۴): منابع امنیتی در زابل می‌گویند که در اثر آتش‌سوزی در یک چوب‌فروشی در ولسوالی شاه‌جوی این ولایت سه میلیون افغانی خسارت مالی وارد شده‌است.

دفتر مطبوعاتی قوماندانی امنیۀ ولایت زابل در صفحۀ فیسبوکش نوشته‌است که این رویداد امروز به دلیل بی‌احتیاطی در یک دکان چوب‌فروشی در ساحهٔ کوچهٔ نجارهای ولسوالی شاه‌جوی این ولایت رخ داده‌است.

منبع می‌گوید که آتش‌سوزی با تلاش‌های‌ آمریت اطفائیه شهر قلات، مسؤولین محلی و مردم محل به‌گونۀ کامل مهار گردید و هیچ‌گونه تلفات جانی در پی نداشته‌است.

قوماندانی امنیۀ زابل افزوده‌است که در این آتش‌سوزی، به ارزش سه میلیون افغانی چوب‌ها و برخی اجناس دیگر از بین رفته‌است، اما از حریق اقلام دیگری به ارزش ۲۰ میلیون افغانی جلوگیری شده‌است.

Related Topics

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر