هرات (پژواک، ۲ قوس ۱۴۰۴): منابع مردمی در ولایت هرات میگویند جسد حلقآویز شدهٔ فرهاد عادل، کاپیتان پیشین باشگاه فوتبال سرسبز یاشلر فاریاب و بازیکن فعلی این تیم، ظهر امروز در این ولایت پیدا شده است.
قرار بود آقای عادل فردا در دیدار تیمش در برابر «سرخپوشان خوافی» در چارچوب لیگ پنجم قهرمانان فوتبال کشور در کابل به میدان برود.
فرهاد عادل از بازیکنان برجستهٔ فوتبال در شمال کشور بهشمار میرفت و پیش از این با تیمهای طوفان هریرود، سرخپوشان هرات، صرافان هرات و سرسبز یاشلر فاریاب نیز درخشیده بود.
در همین حال، باشگاه فوتبال سرسبز یاشلر فاریاب با تأیید مرگ این بازیکن در صفحهٔ فیسبوک خود نوشته است که فرهاد عادل در یک سوءقصد کشته شده و سپس جسدش حلقآویز گردیده است. این باشگاه تأکید کرده که پیکر حلقآویز شدهٔ او امروز (یکشنبه) در ولایت هرات یافت شده است.
تلاشهای ما برای دریافت نظر نهادهای امنیتی در این باره بینتیجه ماند و موفق به گرفتن واکنش رسمی نشدیم.
GET IN TOUCH
NEWSLETTER
SUGGEST A STORY
PAJHWOK MOBILE APP