Language

کرزی: حملهٔ پاکستان بر کابل را محکوم می‌کنم؛ اسلام‌آباد باید پالیسی‌های غلط خود را بازنگری کند

کابل (پژواک، ٢٦ حوت ١٤٠٤): حامد کرزی، رئیس‌جمهور پیشین افغانستان بمباردمان رژیم نظامی پاکستان بر کابل را با شدیدترین الفاظ محکوم کرده‌ و از اسلا‌م‌آباد خواسته است که پالیسی‌های غلط خود را بازنگری کند.

رژیم نظامی پاکستان حوالی ساعت هشت‌ونیم شب شفاخانهٔ معتادین در کابل را بمباران کرد.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی گفته‌است که در این حمله شمار زیادی از غیرنظامیان، که بیشترشان معتادانی بودند که تحت درمان قرار داشتند، شهید و زخمی شده‌اند.

داکتر شرافت زمان، سخنگوی وزارت صحت عامه، به پژواک گفت که شفاخانهٔ معتادین در شهر کابل در پی بمباران امشب رژیم نظامی پاکستان هدف حمله قرار گرفت و آسیب جدی دید.

به گفتهٔ او، در این حمله بیش از ۲۰۰ معتاد، که بیشترشان بیماران تحت درمان بودند، شهید و زخمی شده‌اند.

حامد کرزی، رئیس‌جمهور پیشین افغانستان ضمن محکوم کردن این حمله با نشر پیامی به نظامیان حاکم بر پاکستان هشدار داده که ادامه این حملات نه‌تنها آنان را به خواست شان نمی‌رساند؛ بلکه باعث بدتر شدن اوضاع به زیان آن کشور خواهد شد.

او خاطرنشان کرده‌ که پاکستان اگر خواهان خیر خود و ثبات منطقه است، باید پالیسی‌های غلط خود را بازنگری کند و با افغانستان در چارچوب اصول همسایه‌گی و روابط متمدنانه وارد تعامل گردد.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر