Language

سیلاب‌ها در ۱۳ ولایت کشور تلفات جانی و خسارات مالی برجا گذاشته است

کابل (پژواک، ۹ حمل ۱۴۰۵): ادارهٔ ملی آمادگی مبارزه با حوادث می‌گوید که در ۲۴ ساعت گذشته، در ۱۳ ولایت کشور در پی وقوع سیلاب‌ها، لغزش کوه و برخورد صاعقه، علاوه بر خسارات سنگین مالی، ۱۷ تن جان باخته و ۲۶ تن دیگر زخمی شده‌اند.

حافظ محمد یوسف حماد، رئیس اطلاعات و نشرات و سخنگوی این اداره، می‌گوید که این تلفات و خسارات در ولایت‌های پروان، دایکندی، میدان‌وردک، لوگر، هرات، فراه، غور، بادغیس، سمنگان، جوزجان، سرپل، فاریاب و لغمان رخ داده است.

وی در این مورد جزئیات بیشتری ارائه نکرده، اما افزوده است که در این ولایت‌ها ۱۴۷ منزل مسکونی، ۸۰ کیلومتر سرک، ۵۸۲ جریب زمین زراعتی و ۳۱ حلقه چاه و شبکه‌های آبرسانی نیز تخریب شده است.

این در حالی است که وزارت فواید عامه نیز امروز اعلام کرده است که به دلیل بارندگی‌های شدید و سیلاب‌ها، برخی از راه‌های ولایت‌های سرپل، بلخ و بادغیس به‌گونه موقت مسدود شده‌اند؛ اما تیم‌های این وزارت کار بازگشایی این مسیرها را به‌گونه سریع آغاز کرده‌اند.

Related Topics