Language

در یک ماه گذشته از مسیر خط آهن هرات – خواف بیش از ۱۰۰ هزار تُن انتقالات صورت گرفته‌است

هرات (پژواک، ۷ ثور ۱۴۰۵): مسؤولین محلی در هرات می‌گویند که برای نخستین‌بار، در جریان یک ماه بیش از ۱۰۰ هزار تُن کالا از طریق خط آهن هرات – خواف انتقال یافته‌است.

ضیاءالحق رحمانی، مسؤول کنسرسیوم توسعۀ ریلی افغانستان در دیدار با شیخ مولانا نوراحمد اسلام‌جار، والی هرات ضمن بیان این مطلب در مورد توسعۀ روند نقل‌ و انتقالات از طریق خط آهن هرات – خواف گفت‌وگو کرده‌است.

وی افزایش حجم انتقالات از این مسیر را نتیجۀ تلاش‌های دوامدار ادارۀ محلی هرات عنوان کرده و از تلاش‌ها برای برطرف شدن موانع موجود، جهت رشد بیشتر انتقالات از طریق خط آهن هرات – خواف اطمینان داد.

والی هرات نیز در این دیدار با اشاره به دستاوردهای اخیر در بخش انتقالات ریلی گفته که برای نخستین‌بار در یک ماه از طریق ایستگاه روزنک ۱۱۱ هزار تُن انتقالات صورت گرفته‌است.

موصوف این حجم از انتقالات را یک دستاورد مهم در بخش ترانزیت دانسته و تأکید کرده که رفع چالش‌های تخنیکی و اداری در این مسیر می‌تواند ظرفیت انتقالات را تا ۲۵۰ هزار تُن در ماه افزایش دهد.

قابل ذکر است که برای اولین بار ۱۶۴ واگن کالاهای تجارتی در یک روز از طریق ایستگاه روزنک انتقالات صورت گرفته که شامل ۱۱۲ واگن ورودی و ۵۲ واگن خروجی می‌باشد.