زبان

گفت‌وگوها دربارۀ آغاز صادرات ادویه از اوزبیکستان به افغانستان

کابل (پژواک، ۱۴ثور ۱۴۰۵): مسؤولین وزارت صحت‌عامه در دیدار با هیأتی از اوزبیکستان، دربارۀ آغاز صادرات ادویه، تسهیلات سرمایه‌گذاری و تقویت همکاری‌های دوجانبه در بخش صحی و دوایی بحث کرده‌اند.

وزارت صحت‌عامه اعلام کرده‌است که مولوی حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه این وزارت با جمشید بدلوف، معاون سفیر جمهوری اوزبیکستان در افغانستان و هیأت همراه از شرکت‌های تولیدکنندۀ ادویۀ آن کشور، در دفتر کارش دیدار و گفت‌وگو کرده‌است.

منبع گفته است که در این نشست، دو طرف در مورد آغاز روند صادرات ادویه از اوزبیکستان به افغانستان، در چارچوب تفاهم‌نامه امضا‌شده میان دو کشور، بحث و تبادل نظر کردند. همچنان، ظرفیت تولید ادویه در داخل افغانستان و نیازمندی‌های موجود به واردات برخی اقلام دارویی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

به گفتۀ منبع، تسهیلات در روند ثبت و راجستر شرکت‌های خارجی و نیز فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش ادویه و محصولات صحی، از دیگر محورهای این دیدار بوده‌است.

در پایان، دو طرف بر تقویت همکاری‌های مشترک و گسترش روابط تجارتی میان افغانستان و اوزبیکستان در بخش صحت و دواسازی تأکید کردند.