زبان

گردبادها و توفان‌های شدید در چین ۱۷ کشته و بیش از ۳۰۰ زخمی برجا گذاشت

احمد صهیب حسرت

۱۷ سَرَطان ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۴

Views: ۱

کابل (پژواک، ۱۷ سرطان ۱۴۰۵): بربنیاد گزارش‌ها، در پی گردبادها و توفان‌های شدید در مرکز و جنوب چین، دست‌کم ۱۷ تن جان باخته، بیش از ۳۰۰ نفر زخمی شده و ده‌ها هزار تن خانه‌های خود را ترک کرده‌اند.

خبرگزاری‌های فرانس‌پرس و آسوشیتدپرس به نقل از رسانه‌های دولتی چین گزارش داده‌اند که بارنده‌گی‌های شدید و سیلاب‌های ناشی از توفان در ولایت گوانگشی دست‌کم شش کشته برجا گذاشته و بیش از ۱۳۰ هزار نفر را مجبور به تخلیۀ خانه‌های‌شان کرده‌است. همچنین، ۱۱ نفر هنوز مفقود هستند.

براساس گزارش تلویزیون دولتی چین (CCTV)، دست‌کم ۴۰ رودخانه و آب‌راه در گوانگشی از بستر خود طغیان کرده‌اند و مقام‌ها بلندترین سطح هشدار سیلاب (هشدار سرخ) را صادر کرده‌اند.

در همین حال، خبرگزاری دولتی شینهوا گزارش داده‌است که رعدوبرق و بادهای شدید در ولایت هوبی ۱۱ کشته و بیش از ۳۰۰ زخمی برجا گذاشته و یک نفر نیز ناپدید شده‌است. نزدیک به پنج هزار خانه آسیب دیده و ۲۲ خانه به‌گونۀ کامل فروریخته‌اند.

شی جین‌پینگ، رئیس‌جمهور چین روز سه‌شنبه از نیروهای امدادی خواسته‌است که برای نجات آسیب‌دیده‌گان و رسیده‌گی به وضعیت اضطراری تمام توان خود را به کار گیرند.