کابل (پژواک، ۵ اسد۱۴۰۵): وزارت صحتعامه بهمنظور اجرای برنامۀ کاهش قدکوتاهی کودکان، بهبود وضعیت تغذیه و کاهش تولد نوزادان کموزن در ولایتهای بدخشان و بغلان، قراردادی به ارزش بیش از ۲ میلیون و ۶۰۱ هزار دالر امریکایی با بنیاد آغاخان امضاء کرد.
وزارت صحتعامه با نشر اعلامیهای گفتهاست که این قرارداد به ارزش بیش از ۲ میلیون ۶۰۱ هزار و ۶۱۰ دالر آمریکایی برای مدت یک سال با بنیاد آغاخان (AKF) به امضاء رسیدهاست.
به گفتۀ این وزارت، هدف از اجرای این پروژه، کاهش قدکوتاهی کودکان، بهبود وضعیت تغذیهای آنان، کاهش شیوع تولد نوزادان کموزن، ارتقای کیفیت خدمات صحی، افزایش دسترسی مردم به خدمات صحی و کاهش مشکلات صحی در ولایتهای بدخشان و بغلان است.
براساس معلومات منبع، در چارچوب این پروژه ۲۱۸ هزار و ۳۸۴ تن از باشندهگان این دو ولایت از طریق ۷۴ مرکز صحی، خدمات صحی دریافت خواهند کرد و برای ۱۷۸ تن نیز فرصت کاری فراهم میشود.
در همین حال، نمایندهگان بنیاد آغاخان تعهد سپردند که این پروژه را در مدت یک سال مطابق معیارهای تعیینشده اجرا کرده و برای پاسخگویی به نیازهای صحی مردم توجه ویژه خواهند داشت.