زبان

تیراندازی یک دانش‌آموز در مکتبی در تایلند ۷ کشته و ۲۳ زخمی برجا گذاشت

زرغونه صالحی

۱۶ اَسَد ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۲

Views: ۱۰

کابل (پژواک، ۱۶ اسد ۱۴۰۵): پولیس تایلند اعلام کرده‌است که یک دانش‌آموز ۱۴ ساله پس از کشتن پدربزرگ و مادربزرگش، در یک مکتب در حومۀ بنکاک، پایتخت این کشور، دست‌کم هفت تن را به قتل رساند و سپس به زنده‌گی خود پایان داد.

خبرگزاری رویترز گزارش داده‌است که این رویداد امروز (جمعه) در مکتب دبسیرین نونتابوری در منطقه بانگ کروای، در شمال‌غرب بنکاک، رخ داده‌است.

براساس گزارش، مهاجم که دانش‌آموز همین مکتب بود، با استفاده از سلاح متعلق به پدربزرگش وارد مکتب شد و پس از شلیک دست‌کم ۲۶ گلوله، پنج تن از آموزگاران مکتب را کشت. وی پیش از این نیز پدربزرگ و مادربزرگ خود را به قتل رسانده بود.

پولیس گفته است که در این رویداد ۲۳ تن نیز زخمی شده‌اند و انگیزۀ این حمله هنوز روشن نیست و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.

به گفتۀ مقام‌های تایلندی، این دومین تیراندازی در یک مکتب این کشور از آغاز سال جاری میلادی است. رویترز همچنین نوشته است که این مرگبارترین تیراندازی جمعی در تایلند از سال ۲۰۲۲ به این‌سو به شمار می‌رود.