زبان

سقوط هلیکوپتر در برازیل چهار کشته برجا گذاشت

احمد صهیب حسرت

۱۸ اَسَد ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۲

Views: ۶

کابل (پژواک، ۱۸ اسد ۱۴۰۵): بربنیاد گزارش‌ها، در پی سقوط یک هلیکوپتر در شهر ریودوژانیروی برازیل، چهار تن به‌شمول یک پیلوت و سه گردشگر کلمبیایی جان باخته‌اند.

الجزیره گزارش داده‌است که این رویداد روز شنبه در نزدیکی منطقۀ «ویستا چینیزا» در پارک ملی تیجوکا رخ داده است؛ منطقه‌ای کوهستانی و پوشیده از جنگل که از جاذبه‌های مشهور گردشگری ریودوژانیرو به شمار می‌رود.

براساس گزارش، سه زن کلمبیایی که از اعضای یک خانواده بودند، همراه با پیلوت در این هلیکوپتر حضور داشتند و برای گردش هوایی بر فراز پارک ملی تیجوکا پرواز می‌کردند.

دیانا پائیز، سرقنسول کلمبیا در ریودوژانیرو، گفته است که این خانواده برای تجلیل از پانزدهمین سالروز تولد یک دختر به این شهر سفر کرده بودند.

به گفتۀ او، گروه شش‌نفری خانواده به دلیل ظرفیت محدود هلیکوپتر به دو بخش تقسیم شده بود و مادرکلان، عمه و دخترکاکای این دختر در پروازی حضور داشتند که سقوط کرد.

شهردار ریودوژانیرو گفته است که با ادارۀ ملی هوانوردی ملکی برازیل در تماس بوده و از این اداره خواسته است که برای افزایش نظارت و تأمین ایمنی پروازهای هلیکوپتری در این شهر اقدامات فوری انجام دهد.

پرواز با هلیکوپتر در ریودوژانیرو به یکی از فعالیت‌های محبوب گردشگری تبدیل شده، اما در ماه‌های اخیر نگرانی‌ها دربارۀ مصونیت این پروازها افزایش یافته است.

در ۱۴ جون سال جاری نیز در پی برخورد دو هلیکوپتر در هوا بر فراز ریودوژانیرو، شش تن جان باخته بودند.