زبان

محکمه در بلخ ۱۰ هزار جریب زمین را امارتی تثبیت کرد

هجرت‌الله کاکر

۷ سُنبُله ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۳

Views: ۲۲

کابل (پژواک، ۷ سنبله ۱۴۰۵): وزارت عدلیه می‌گوید که محکمۀ اختصاصی رسیده‌گی به قضایای زمین‌های دولتی غصب‌شده در زون شمال، ۱۰ هزار جریب زمین در منطقه مؤمن‌آباد ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ را امارتی تثبیت کرده‌است.

براساس خبرنامه این وزارت، کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده پیش از این موضوع این زمین را بررسی کرده و براساس مادۀ ۱۷ قانون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده، پرونده آن را به محکمۀ مذکور سپرده بود.

منبع می‌افزاید که محکمۀ اختصاصی مذکور پس از بررسی دقیق اسناد و مدارک متصرفان و کمیسیون، بررسی دفاتر املاکی و دریافت معلومات از ادارات مربوطه، تصمیم گرفته که تمام این زمین امارتی است.

در خبرنامه آمده‌است که براساس تصمیم محکمۀ یادشده، متصرفان باید این زمین را به کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب‌شده تسلیم کنند.