زبان

حوثی‌ها حملات تازه‌ای بر عربستان سعودی انجام داده‌اند

Reuters

ویدا قلندری

۲۴ سُنبُله ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۹

Views: ۲

کابل (پژواک، ۲۴ سنبله ۱۴۰۵): بربنیاد گزارش‌ها، حوثی‌های حملات تازه‌ای را بر عربستان سعودی انجام داده و هم‌زمان کشورهای عرب خلیج گفت‌وگوهای برنامه‌ریزی‌شده با ایران دربارۀ بازگشایی تنگۀ هرمز را به تعویق انداخته‌اند.

رویترز امروز در گزارشی نوشته‌است که حوثی‌ها روز دوشنبه اعلام کردند که در واکنش به حملات هوایی عربستان سعودی بر یمن، ده‌ها موشک و طیارهٔ بدون‌سرنشین را به سوی یک پایگاه هوایی نظامی در شهر خمیس مشیط، در جنوب عربستان سعودی پرتاب کرده‌اند.

به نقل از منبع، حوثی‌ها ادعا کرده‌اند که در این حملات آشیانه‌های طیاره‌ها، سیستم‌های رادار، باندهای پرواز و ذخایر مهمات را هدف قرار داده‌اند.

در گزارش آمده‌است که مقام‌های عربستان سعودی در خمیس مشیط و سه شهر دیگر در جنوب این کشور، هشدارهای اضطراری صادر کرده‌اند.

ائتلاف به رهبری عربستان سعودی در یمن گفته‌است که در حملات حوثی‌ها، ۱۳ غیرنظامی زخمی شده‌اند.