زبان

افغانستان و ایران بر افزایش دادوستد تا ۱۰ میلیارد دالر توافق کردند

سهراب سروری

۱۴ میزان ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۲

Views: ۲

کابل (پژواک، ۱۴ میزان ۱۴۰۵): وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که وزیر این وزارت با هیئتی از ایران به ریاست محسن زنگنه، رئیس کمیسیون ویژۀ حمایت از تولید مجلس شورای اسلامی ایران دیدار و در مورد گسترش همکاری‌های اقتصادی و صنعتی میان دو کشور گفت‌وگو کرده‌است.

وزارت صنعت و تجارت روز گذشته (دوشنبه) با نشر خبرنامه‌ای در ایکس از دیدار نورالدین عزیزی، وزیر این وزارت با هیئت ایرانی با حضور علی‌رضا بیکدلی، سفیر ایران در کابل و کمال‌الدین توحید، رئیس اتاق مشترک افغانستان و ایران خبر داده‌است.

این وزارت گفته‌است که دو طرف در مورد برنامه‌های مشترک صنعتی، ایجاد پارک صنعتی ویژه در افغانستان، توسعۀ همکاری‌ها از طریق بندر چابهار، راه‌اندازی پالایشگاه مواد نفتی و افزایش میزان دادوستد میان دو کشور تا سقف ۱۰ میلیارد دالر با درنظرداشت افزایش صادرات افغانستان بحث کرده‌اند.

عزیزی گفته‌ که زمینه برای فعالیت‌های صنعتی در افغانستان مساعد است و از برنامه‌ها و پیشنهادها در بخش صنعت حمایت می‌کند.

وی افزوده‌است که رشد صنعت، فعالیت‌های اقتصادی و تکمیل زنجیرۀ ارزش تولید در داخل کشور، از محورهای اصلی و اولویت‌های این وزارت است و از پیشنهادهای سازنده در این زمینه حمایت می‌کند.