واشنگتن ( پژواک ٢٥ عقرب ٩١) : امريکا شيخ امين الله يک عالم دينى افغان را درلستى از تروريستان شامل کرد که از وى در مورد گروه تروريستان معلومات اخذ ميگردد .
ادارۀ مرکزى تحقيقات امريکا ( اېف بي اى ) با انتشار خبرنامۀ که کاپى آن امروز به آژانس خبرى پژواک مواصلت کرده ، گفته است که بالاى شيخ امين الله شک است که گروپهاى تروريستى را درداخل افغانستان حمايت کرده و برضد امريکا فعاليت ميکند .
منبع افزود ، که آنها شيخ امين الله را درلست ( جمع آورى معلومات درمورد تروريستان ) شامل کرده است.
گفتنى است که ادارۀ مرکزى تحقيقات امريکا دو لست تروريستان را دراختيار دارد که افراد شامل يک لست براى آنها خيلى مطلوب بوده وبالاى آنها انعام اعلان شده و در محاکم امريکا دوسيه دارند، اما درلست دومى افرادى شامل اند که در محاکم امريکا دوسيه ندارند .
درخبرنامه آمده است که تا کنون شش تن بشمول شيخ امين الله که باگروه تروريستان روابط دارند و برضد امريکا فعاليت هاى تروريستى را انجام ميدهد ؛شامل لست شده اند .
به اساس معلومات منبع ، از جمله اين شش تن براى دستگيرى سه تن آنها سراج الدين حقانى ، عبدالرووف و بوسورا پنج – پنج مليون دالر انعام اعلان شده است .
درخبرنامۀ ايف بى اى آمده است که شيخ امين الله براى آنها مطلوب ميباشد تا به پرسشهاى پاسخ بدهد، که گويا نامبرده باالقاعده ، طالبان مسلح وديگر گروه هاى مسلح به کمک گروه لشکر طيبه ، رابطه داشته است .
ايف بى اى گفته است ، بالاى شيخ امين الله ادعا موجود است که در سال ٢٠٠٨ ميلادى با گروه القاعده کمک مالى نموده و برخى افراد را به اين گروه جذب نموده است .
به اساس معلومات منبع ، شيخ امين الله همچنان براى طالبان مسلح بخاطر انجام حملات انتحارى ، تهيه واسکت هاى انتحارى و پول جمع آورى کرده و آنها را در پيدا کردن ديگر منابع مالى کمک نموده است .
منبع همچنان مدعى است که شيخ امين الله با خانواده هاى افراد مسلح که در جريان جنگ در افغانستان کشته شده اند نيز کمک نموده است .
درخبرنامه آمده است که شيخ امين الله حدود ٥٠ سال عمر دارد و در منطقه گنج شهر پشاور پاکستان مدرسه داشته است .
شيخ امين الله باشنده ولسوالى سرکاڼو ولايت کنر ميباشد، اما ازچند سال بدينسو درشهر پشاور زند گى ميکند و مدرسه دارد.
موصوف برعلاوۀ تفسيرقرآن کريم ، مصنف يکتعداد کتاب هاى دينى هم ميباشد .