Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

مردم، از برنامه های والی جوزجان انتقاد کردند

شبرغان(پژواک، ۲۸ ثور ۹۸): والی جوزجان، در حالی از عملی شدن ۱۲۴ پروژه به هزینه یک عشاریه سه میلیارد افغانی خبر می دهد که شماری از کاربران در صفحات اجتماعی، از برنامه های وی انتقاد می کنند.

مولوی لطف الله عزیزی امروز در یک نشست خبری در مقام ولایت، گفت که در کنار عملی کردن ۱۲۴ پروژه در سال­ پار، چندین پروژه خرد و بزرگ دیگر به هزینه ۵ میلیون دالر از منابع غیردولتی جذب و عملی شده است و ده ها پروژه دیگر به ارزش میلیون ها دالر تحت کار قرار دارد.

وی افزود: «برای سال جدید قیرریزی ۴۰ کیلومتر سرک داخل شهر، احیای مجدد میدان هوایی و برخی از پروژه های دیگر، پیشنهاداتی را به مرکز ارایه نموده ایم که برخی از این پروژه ها شامل پلان شده است.»

موصوف، با بیان اینکه برخی از کاربران صفحات اجتماعی و نمایندگان مردم در شورای ملی از فعالیت وی انتقاد دارند، گفت که نسبت دادن موضوعات امنیتی به مقام ولایت، کار نادرست است.

این در حالی است که اخیراً نماینده گان مردم در ولسی جرگه و باشنده گان شهر شبرغان در صفحات اجتماعی نوشته اند که بهتر است والی ولایت به کارهای دینی بپردازد تا کارمدیریت ولایت، به زعم این افراد؛ والی موجود برای کار مدیریت ولایت توانایی های لازم را ندارد.

او تصریح کرد: «مشکلات امنیتی در سراسر کشور موجود است و در حال حاضر، امنیت ولایت جوزجان بهتر از امنیت ولایات بلخ، فاریاب و سرپل است و اینکه یکی از وکلای پارلمان گفته است که والی ولایت در قبال اجرای وظایف مربوطه مدیریت ضعیف دارد و به عوض او یک فرد جوان به صفت والی معرفی شود، آرزو می­برم که این فرد متعلق به خانواده این وکیل نباشد.»

والی جوزجان، با ذکر اینکه برخی از کاربران صفحات اجتماعی از روند کُند کار سرک ۶۰ متره این ولایت انتقاد کرده اند، علاوه کرد که شکایات در زمینه این پروژه به مرکز گسیل شده است؛ اما تاکنون پاسخی دریافت نکرده اند.

اما باشندگان شهر شبرغان، با انتقاد از والی این ولایت می گویند که مولوی لطف الله، تاکنون هیچ اقدامی غرض فراهم کردن سهولت های لازم به مردم این ولایت نکرده است.

غلام سخی یکی از باشنده گان شهر شبرغان گفت: «والی ولایت از کدام کار و خدمت سخن می گوید، هم اکنون تمام شهر ما مشابه به یک مخروبه است، نه سرک داریم، نه آبادی و تمام جای فقط خرابه است و بس.»

وی، با اشاره به وضعیت سرک­های داخل شهر شبرغان، گفت که وضعیت سرک های داخل شهر طوری است که کسی روی آن پیاده رفته نمی­تواند.

محمد امان باشنده دیگر شهر شبرغان گفت: «تا کنون پروژه قابل لمسی در شهر شبرغان و یا نقطه دیگر از ولایت جوزجان تطبیق نشده و طوری که می بینیم، والی کاری برای مردم انجام نداده است و کارسرک ۶۰ متره به حالت اولی اش باقی مانده و از مدت تقریباً هشت سال پیشرفتی در آن صورت نگرفته است.»

اما والی جوزجان مدعی است که در سال روان، قسمت زیادی از مشکلات مردم از ناحیه سرک، خدمات برق رسانی، تامین آب آشامیدنی و دسترسی مردم به خدمات صحی رفع خواهد شد.

login or register a new account.

Related Topics

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر