فیروزکوه (پژواک، ۳۰ جدی ۱۴۰۰): مسئولان در غور میگویند که تمام مجروحین رویداد لغزشکوه در دره بیدان منطقه جام ولسوالی شهرک غور، جهت تداوی به شهر فیروزکوه منتقل شده اند.
قابل ذکر است که به تاریخ ۲۸ جدی، سه شنبه شب، در نتیجه لغزشکوه و افتادن سنگی بر بام یک منزل مسکونی در دره بیدان منطقه جام ولسوالی شهرک غور، یک دختر شانزده ساله جان باخت و چهار کودک همراه با مادر شان زخم برداشته بود.
مولوی عبدالحی زحیم رئیس اداره اطلاعات و فرهنگ غور به آژانس خبری پژواک گفت: «تیمهای از بخش صحت عامه و اداره حوادث، روز گذشته به محل رویداد رفته و مجروحین این رویداد را جهت تداوی و رسیدگی به صحت و زندگی شان به شهر فیروزکوه انتقال دادند.»
به گفته وی، قرار است برای این خانواده از سوی حکومت و نهادهای خیریه غیر حکومتی کمکهای مالی نیز صورت گیرد.
GET IN TOUCH
NEWSLETTER
SUGGEST A STORY
PAJHWOK MOBILE APP