زبان

آیا حساب کاربری در سایت پژواک ندارید؟

برای اشتراک اینجا کلیک کنید.

آگاهان طب: تاکنون موثریت سِیر برای درمان کرونا ثابت نشده‌است

آگاهان طب: تاکنون موثریت سِیر برای درمان کرونا ثابت نشده‌است

author avatar
26 Feb 2022 - 14:51
آگاهان طب: تاکنون موثریت سِیر برای درمان کرونا ثابت نشده‌است
author avatar
26 Feb 2022 - 14:51

کابل (پژواک، ۷ حوت۱۴۰۰): برخی شهروندان و کاربران صفحات مجازی، استفادۀ «سِیر» را برای بیماران کرونایی مفید می‌دانند؛ اما آگاهان طب می‌گویند، تاکنون مفید بودن آن برای بیماری کرونا ثابت نشده و نباید درمورد موثریت خوراکه‌یی در بین مردم باور کاذب ایجاد کرد.

سیر درمان کنندۀ بیماری کروناست

خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا، مطلبی را زیر عنوان «ویژه‌گی‌های عصارۀ سیر در درمان کرونا» منتشر نموده نوشته‌است: «نتایج نشان داد که عصارۀ سیر منبع آنتی‌ویروس طبیعی ارزشمندی است که به جلوگیری از حملۀ ویروس کرونا به بدن انسان کمک می‌کند.»

در پایان این مطلب آمده که مطالعات مشابهی نیز در انگلستان و چین برای درک اثربخشی سیر در راستای درمان کرونا در حال انجام است.

درهمین حال، ملیکا مهدوی یکی دیگر از کاربران شبکه‌های مجازی در صفحۀ تویترش نگاشته که لطفاً از خوردن سیر و زنجبیل غافل نشوید.

او افزوده که جوشاندن چند حبۀ «سیر» در دوگیلاس آب و دادن آن برای بیماری کرونا معجزه می‌کند.

ایران انترنشنل نیز در تویترش به نقل از معاون وزارت صحت ایران نگاشته که برای درمان کرونا از عناب، زعفران، «سیر» و شیرین‌ بیان استفاده کنید.

اما نشر همچنین مطالب در صفحات اجتماعی شهروندان را به استفاده از آن‌ها تشویق و باعث شده که شهروندان رهنمودهای صحی را کمتر مدنظر گرفته و کمتر رعایت کنند.

حبیب‌الله باشندۀ خوشحال خان کابل گفت: «پس از اینکه در مورد فایدۀ سیر فهمیدم، ما در خانواده کیلو، کیلو سیر مصرف می‌کنیم و به فضل خداوند که کسی ما مصاب نشدیم.»

حبیب‌الله که ماسک نداشت، افزود: «در خانوادۀ ما هیچ کدام ماسک استفاده نمی‌کنیم و تاحال هیچ کس ما واکسین نکردیم؛ چون که می‌فهمیم که سیر مقاومت وجود ما را بلند برده‌است.»

اما افسانه یک‌تن از شهروندان کابل می‌گوید: «من در چندین صفحۀ اجتماعی خواندم سیر که بخوری به کرونا مصاب نمی‌شوی، نه واکسین کردم و نی هم از ماسک استفاده می‌کردم؛ حدود یک ماه پیش به کرونا مصاب شده و بسیار مریضی سختی را سپری کردم.»

اما حقیقت این است که تاکنون موثریت سِیر برای درمان کرونا ثابت نشدهاست

داکتر میړنی براتزی، مسؤول «IPC» شفاخانۀ افغان- جاپان به پژواک گفت که تاکنون در مورد موثریت سِیر برای بیماری کرونا، کدام تحقیقی انجام نشده‌است.

او افزود: «یکی از مشکلات عمدۀ مریضان مصاب به کرونا، خارش و درد گلو می‌باشد؛ این مریضان احساس بندش در گلو می‌کنند.»

موصوف، با بیان اینکه مفید بودن سیر برای تداوی بیماران کرونایی وجود ندارد گفت که از این‌رو نمی‌توان موثریت آن را برای بیماری کرونا تایید کرد.

این داکتر موظف در شفاخانه افغان- جاپان، از خانواده‌ها و بیماران کرونایی خواست، از استفادۀ غذاها و گیاه‌هایی که مردم عام توصیه می‌کنند، جلوگیری کنند و جهت تدادوی بهتر به مراکز صحی مراجعه و به هدایت داکتر عمل نمایند.

در همین حال داکتر کامیار علایی، رئیس انستیتیوت و بهداشت و آموزش بین الملل، در مصاحبه با یکی از رسانه‌ها گفته که به دنبال درمان و پیشگیری با غذا نباشید؛ نه سیر نه زنجبیل نه لیمو!

او در ادامه افزود، با استفاده از غذاها نباید اعتماد کاذب ایجاد شود.

موصوف، با اشاره به اینکه عفونت‌زدایی ویروس زیاد و جلوگیری از آن خیلی سخت است، گفت که یگانه راه پیشگیری از آن، کنترول تماس نزدیک به فرد مبتلا به کروناست.

آژانس خبری پژواک مکرراً تلاش کرد تا دیدگاه وزارت صحت‌عامه را نیز در مورد این موضوع داشته باشد؛ اما مسؤولان این وزارت در این مورد تاکنون پاسخی ارایه نکرده‌اند.

موضوعات مرتبط

تماس با ما

ارسال گزارش

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

اپلیکیشن موبایل پژواک

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر