کابل (پژواک ۳ جوزا ۱۴۰۳): داکتر عبدالله عبدالله، رئیس شورای عالی مصالحۀ ملی در حکومت پیشین در دیداری با نمایندۀ اتحادیۀ اروپا، سرپرست سفارت انگلستان و مسؤول امور افغانستان در سفارت اسپانیا، خواستار افزایش کمکهای بشردوستانه به آسیبدیدگان سیلابها شد.
در صفحۀ ایکس داکتر عبدالله عبدالله نوشته شده که روز گذشته با خانم رافائله یودیچه، سرپرست نمایندهگی اتحادیۀ اروپا، رابرت چترتن دیکسن، سرپرست سفارت انگلستان و ریکاردو لوسا، مسؤل امور افغانستان در سفارت اسپانیا دیدار کرد.
منبع نگاشتهاست که طرفین در این دیدار در بارۀ اوضاع جاری در کشور و دور سوم نشست دوحه بحث و تبادل نظر کردند.
داکتر عبدالله از کمکهای اخیر بشردوستانه اتحادیۀ اروپا به آسیبدیدگان سیلابهای پسین در کشور ابراز تشکری کرد و با در نظرداشت ابعاد گستردۀ خسارات ناشی از سیلابها در ولایتهای مختلف کشور، خواهان افزایش کمکهای بشردوستانه به آسیب دیدگان شد.
منبع نگاشتهاست که داکتر عبدالله عبدالله یکبار دیگر تسلیت خود را به لوسا به نسبت کشته شدن شهروندان اسپانیا و زخمی شدن اتباع اروپایی در بامیان ابراز کرد.
GET IN TOUCH
NEWSLETTER
SUGGEST A STORY
PAJHWOK MOBILE APP