Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

مسابقات ۵۰ آورۀ انترکلپ کرکت در کندز آغاز شد

 شهرکندز (پژواک، ۲۰ اسد ۱۴۰۳): مسؤولین کرکت در کندز می‌گویند که مسابقات ۵۰ آورۀ انترکلپ کرکت میان ۳۰ تیم در این ولایت آغاز گردید.

امدادالله شینواری، مسؤول کرکت کندز در گفتکو به پژواک، هدف از راه‌اندازی این رقابت‌ها را رشد استعدادها و شناسایی چهره‌های برتر برای انتخاب درجه‌های بالای بازی‌های کرکت عنوان کرد.

وی در این مورد گفت: «این مسابقات میان کلپ‌های رسمی راه‌اندازی شده، امسال ۳۰ تیم در پنج گروپ در این مسابقات اشتراک کردند، این مسابقات ۵۰ آوره است و هدف آن شناسایی چهره‌های برتر است که به درجۀ دوم مسابقات که میان ولایت‌ها است، می‌روند.»

از سویی‌هم، شماری از بازی‌کنان کرکت، راه‌اندازی این رقابت‌ها را در رشد و بالا بردن ظرفیت بازی‌کنان مهم می‌دانند.

رحمان‌الله، یک بازی‌کن کرکت در این مورد می‌گوید: «خوش هستیم که این مسابقات راه‌اندازی شد، در سال‌های اخیر جوانان بسیار علاقه‌مند بازی کرکت شده‌اند.»

محمدفقیر، یک ورزشکار دیگر نیز در این مورد چنین می‌گوید: «ما جوانان توانا و با استعداد زیادی داریم، چنین مسابقات سبب رشد ورزشکاران و شناسایی جوانان با استعداد می‌شود.»

این در حالی است که بربنیاد معلومات مسوولان کرکت کندز، این مسابقات همه ساله میان جوانان به هدف شناسایی چهره‌های برتر و ‌راه‌یابی آنان به مسابقات ولایتی راه‌اندازی می‌شود.

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر