زبان

بیش از ۳۰۰ خانواده روز گذشته از ایران و پاکستان به افغانستان بازگشته‌اند

هجرت‌الله کاکړ

۴ سُنبُله ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۵

Views: ۸

کابل (پژواک، ۴ سنبله ۱۴۰۵): کمیسیون رسیده‌گی به مشکلات مهاجرین می‌گوید که روز گذشته ۳۳۴ خانواده شامل یک‌هزار و ۱۶۴۰ نفر از ایران و پاکستان به کشور بازگشته‌اند؛ همچنان ۲۷۳ خانواده به ولایت‌های مختلف انتقال داده شده و با ۲۸۵ خانواده کمک‌های نقدی و سایر مساعدت‌ها صورت گرفته‌است.

ملا حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی گزارش روز گذشتۀ کمیسیون رسیده‌گی به مشکلات مهاجرین را در صفحۀ ایکس خود منتشر کرده‌است.

براساس گزارش این کمیسیون، از طریق تورخم ۲۲۵ خانواده شامل یک‌هزار و ۲۲۰ نفر به کشور بازگشته و ثبت شده‌اند.

بربنیاد معلومات کمیسیون، ۲۴۷ خانواده شامل یک‌هزار و ۲۶۸ نفر از تورخم به ولایت‌های ننگرهار، کنر، لغمان و کابل انتقال داده شده و برای کرایۀ ترانسپورت آنان یک میلیون و ۹۲ هزار و ۹۳۰ افغانی پرداخت شده‌است.

منبع می‌افزاید که در تورخم با ۲۵۲ خانواده در مجموع دو میلیون و ۵۲ هزار افغانی کمک نقدی صورت گرفته و در کمپ عمری خدمات صحی و مخابراتی نیز ارایه شده‌است.

از طریق سپین‌بولدک کندهار نیز ۱۲ خانواده شامل ۷۰ نفر به کشور بازگشته‌اند.

به گفتۀ مسئوولین، از میان آنان ۱۱ خانواده شامل ۶۰ نفر به ولایت‌های مختلف انتقال داده شده و برای هزینه‌های ترانسپورتی آنان بیش از ۴۸ هزار افغانی پرداخت شده‌است.

منبع می‌افزاید که در سپین‌بولدک با ۱۳ خانواده در مجموع ۱۱۶ هزار افغانی کمک صورت گرفته و خدمات غذایی، صحی و مخابراتی نیز به آنان ارایه شده‌است.

طبق این گزارش، از طریق پل ابریشم نیمروز ۷۹ خانواده شامل ۲۹۲ نفر به کشور بازگشته‌اند و همچنان یک‌هزار و ۴۹ مسافر نیز برگشته‌اند.

در بخش کمک‌های نقدی، با دو خانواده در مجموع ۱۰ هزار افغانی کمک شده‌است.

همچنان از طریق بندر اسلام‌قلعۀ هرات ۱۸ خانواده شامل ۵۸ نفر به کشور بازگشته‌اند و در مجموع با ۱۸ خانواده ۱۱۲ هزار افغانی کمک صورت گرفته‌است.

همچنان، کمیتۀ انتقال و ترانسپورت در کابل ۱۵ خانواده شامل ۱۲۰ نفر را به ولایت‌های مختلف انتقال داده و ۱۶۰ هزار و ۸۱۰ افغانی نیز بابت کرایه ترانسپورت به آنان پرداخت کرده‌است.

منبع نوشته‌است که در مجموع ۳۳۴ خانواده شامل یک‌هزار و ۶۴۰ نفر به کشور بازگشته‌اند، ۲۷۳ خانواده شامل یک‌هزار و ۴۴۸ نفر به ولایت‌های مختلف انتقال داده شده‌اند، با ۲۸۵ خانواده کمک صورت گرفته و ۲۳۸ سیم‌کارت شبکه‌های مخابراتی نیز توزیع شده‌است.