Language

Don't you have an account with Pajhwok Afghan News?

Click here to subscribe.

افغانستان خواهان همکاری های بیشتر در بخش تحصیلات عالی از روسیه شد

[restrict paid="true"]

اتلانتا (پژواک، ۳۰ ثور ۱۴۰۲): وزارت تحصیلات عالی خواهان همکاری های بیشتر روسیه در بخش تحصیلات عالی افغانستان شد..

دوکتور لطف الله خیر خواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی  که در ترکیب یک هیئت به فدراتیف روسیه، رفته است با معین وزارت تحصیلات عالی آن کشور و همچنان با وزیر تحصیلات عالی جمهوری تاتارستان دیدار کرد.

به گزارش آژانس باختر؛ در این دیدارمعین علمی وزارت تحصیلات عالی، در رابطه به امضای تفاهم نامه های همکاری در بخش تحصیلات عالی، فراهم کردن بورسیه های تحصیلی برای محصلان افغان، برگزاری  سمینار های علمی مشترک و همکاری در سایر بخش های تحصیلی ، با مسئولان وزارت های تحصیلات عالی فدراتیف روسیه و تاتارستان  بحث کرد.

معین علمی وزارت تحصیلات عالی، از تعامل و روابط نیک کشور فدارتیف روسیه قدر دانی کرد و خواهان همکاری های بیشتر شان در بخش تحصیلات عالی افغانستان شد.

معین وزارت تحصیلات عالی فدراتیف روسیه بر اهمیت همکاری های مشترک میان دو کشور اشاره کرد و از همکاری های شان در بخش نظام تحصیلی افغانستان ابراز آمادگی کرد.

همچنان دوکتور لطف الله خیرخواه معین علمی وزارت تحصیلات عالی، در حاشیه سفر کاری به فدراتیف روسیه؛ از پوهنتون انرژی جمهوری تاتارستان دیدار کرد.

موصوف و هیئت همراهش در این دیدار از مسئولان پوهنتون متذکره خواست که تجارب شان را با افغانان شریک کنند و در قسمت فراهم کردن بورسیه های تحصیلی برای محصلان افغانی نیز همکاری کنند.

بعد مسوولان پوهنتون انرژی کشور تاتارستان، در رابطه به بخش های مختلف این پوهنتون معلومات دادند و در عرصه های علمی و تحصیلی از همکاری شان با وزارت تحصیلات عالی افغانستان، اطمینان دادند.

گفتنی است که معین علمی وزارت تحصیلات عالی، هفتۀ گذشته در ترکیب هیئت افغانی جهت اشتراک در چهاردهمین کنفرانس اقتصادی «روسیه و جهان اسلام» به فدراتیف روسیه سفر کرده است.

[/restrict]

GET IN TOUCH

SUGGEST A STORY

آژانس خبری پژواک علاقمند است تا گزارش های شما را نشر کند. در صورت تمایل با کلیک کردن بر روی این لینک با ما تماس بگیرید.

PAJHWOK MOBILE APP

اپلیکیشن پژواک را بر روی تلفن هوشمند خود نصب کنید تا آخرین خبرهای ما را دریافت کنید. بیشتر